آیا شکایتش نتیجه داره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۴ #46910540

با سلام...دختر عموی بنده در حال طلاق از همسرش هست...ایشون رفت و آمد زیادی با خانواده ما داشتند و همسرش دائما به مادرم پیام میداد که با فلانی صحبت کن راضیش کن برگرده سر خونه زندگیش. این خانوم رفتارهای زننده داشت همیشه.. چه از لحاظ پوشش چه رفتار.... مادر مم که دلش از این قضیه پر بوده و نگران تاثیر اون روی بچه هاش بوده جواب همسر طرف و میده و میگه که ببین ما دیگه رفت و آمد چندانی با همسر جنابعالی نداریم بخاطر رفتارهای زشت و زنندش و نمیخوایم رو بچه هامون تاثیر بذاره بعدشم ایشون خیلی خود خواه و مغروره و حاضر نمیشه که با تو صحبت کنه فقط به فکر آزادی خودش هست حالا همسر این خانم پیامهای مادر منو بعد از یک سال پرینت گرفته و به قاضی داده... و دخور عموی منم اومد سراغ ما و کلی فحاشی و بی احترامی کرد که چرا این حرفها رو پشت سر من به شوهرم زدی و ازت شکایت میکنم.. آیا شکایتش نتیجه داره؟ خیلی سعی کردم خلاصه بنویسم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع خیلی با اهمیتی نیست و دادسرا وقتی برای پرداختن به این مسائل ندارد، به نظر نمیرسد شکایتشان به نتیجه برسد.

خیر صحبتهای شما هیچیک مجرمانه نیست

بسمه تعالی : چنانچه در رای صادره موثر بوده و قاضی دادگاه ازپیامک ها در رای صادره بهره برده باشد دختر غموی شما میتواند پس از قطعیت رای مذکور از مادر جنابعالی اثبات دو کلمه ( رفتار زشت و زننده )را بخواهد
نکته : توجه بفرمایید درصورت استناد قاضی و تاثیر در رای ملاک خواهد بود

بسمه تعالی : چنانچه در رای صادره موثر بوده و قاضی دادگاه ازپیامک ها در رای صادره بهره برده باشد دختر غموی شما میتواند پس از قطعیت رای مذکور از مادر جنابعالی اثبات دو کلمه ( رفتار زشت و زننده )را بخواهد
نکته : توجه بفرمایید درصورت استناد قاضی و تاثیر در رای ملاک خواهد بود

خیر نگران نباشیدفعل مجرمانه ای تحقق نیافته

خیر چنین شکایتی وجاهت قانونی ندارد

اگر موضوع در همین حدی باشد که ذکر کرده اید ، تعریف مجرمانه ای در اقدامات شما و مادرتان ملاحظه نشده و بعید است که شکایت به جایی برسد .