باید زوجه به قاضی اعلام بکنه که زوج توی بورس هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۸ #46905603

سلام
ببخشید میخاستم بدونم آیا قاضی میتونه سرمایه گذاری ناچیز زوج رو تو بورس بفهمه و جز مهریه قرار بده؟
سوال دوم.آیا سهام عدالت رو هم قاضی جز مهریه قرار میده؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر مالی که جز مستثنیات دین نباشه قابل توقیف هسا و سرمایه گذاری نیز چنانچه جز اموال محسوب وقابل توقیف هست مگر از طریق سرمایه کذاری در زندگی امرار معاش کند

باسلام
هراموال ودارایی از زوج که جزء مستثنیات دین نباشدقابل توقیف هست بورس هم جزء اموال زوج هست وقابل توقیف می باشد

باسلام
بله ، کلیه اموال زوج اگر جز مستثنیات دین نباشد قابل توقیف است
زوجه باید درخواست استعلام بدهد

بله هر مالی از زوجه که در زمره مستثنیات دین قرار نگیرد قابل توقیف است

سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار جز موارد مستثنیات دین نیست.فلذا اگر زوجه درخواست استعلام از دادگاه کند می تواند بعد از مشخص شدن نسبت به توقیف آن اقدام کند.

سلام . سهام عدالت نیز قابل توقیف و فروش می باشد

بله باید درخواست استعلام شود