آیا اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #46904763

اخذ توضیح خواستم قاضی محترم دستور احضار کارشناس صادر فرمود همزمان دستور تست عدم بارداری صادر شد . در صحبت با قاضی فرمودن اول و اخر ارایه تست لازمه فرقی نمیکنه پس تست رو بدین کارشناس احضار شده هماهنگ کنید تشریف بیارین حضوری خواستهاتون رو بگید تا حقی ضایع نشه ازتون .تست دادم گفتن دو روز دیگه خودمون میفرستیم دادگاه . همچنان که منتظر کارشناس دلخوش بودم یهو از دفتر شعبه (مانع صادر شدن درخواست برگ استعلام گردش حساب شوهرم موقع اعسار کذبش شدند) ززززنگ زدن بهم که سریع بیا خانم فلانی کار داره با شما ایشون بعداز دیدنم گفت کارشناس سه نفره لازمه چون اعتراض کردی ۱۲۰۰۰۰۰۰ پرداخت کن .گفتم جناب رییس در جریان پرونده هستن وای اجازه ردین فردا جواب بدم . متوجه شدم نبود رییس رو فرصت دونسته و احضارم کردن . در نهایت رای صدور گواهی صادر شد و نوشته حضوری ... و با محاسبه ناقص قبلی کارشناس بدون اینکه مسکن داشته باشم بدون اینکه کلیه حقوقم منصفانه حساب شده باشه ...
آقای رییس از دیدن رای تعجب کرد .
ایشون قدرت نقض رای رو با توجه به دستور خودشون احضار کارشناس .. قانونا میتونن رد کنن رای رو . اعتراض بزنم آیا اشاره به بازی کارمندان نا محترم کنم ؟؟؟؟
ممنونم ازتون استادان عزیز .

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دادنامه صادر شده باشد باید تجدیدنظرخواهی کنید والا در صورتیکه دستور قضائی صادر گردیده باشد میتوانید با قاضی صحبت نمایید چرا که قاضی امکان عدول از دستور را دارد .