مستاجر میتواند به صورت وکالتی در طی آن شش ماه به غیر انتقال دهد و یک سال بعد از آن در دفترخانه آن را رسمی کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۰ #46880158

هنگامی که دادگاه رای به انتقال حق کسب و پیشه به غیر طی مدت شش ماه به مستاجر میدهد، مستاجر میتواند به صورت وکالتی در طی آن شش ماه به غیر انتقال دهد و یک سال بعد از آن در دفترخانه آن را رسمی کند؟ آیا از لحاظ قانونی این کار درست است؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
فقط به موجب سند رسمی امکان انتقال وجود دارد.

اگر سند سرقفلی عادی و حق انتقال در آن قید شده باشد، صاحب سرقفلی می‌تواند آن را منتقل کند، مشروط به اینکه انتقال جدید با سند رسمی باشد. به عبارت دیگر، حتی با وجود حق انتقال، مالک سرقفلی (حق کسب و پیشه) نمی‌تواند با سند عادی سرقفلی را منتقل کند.انتقال سرقفلی باید با سند رسمی باشد

با سلام
حق کسب و پیشه به موجب سند رسمی انتقال خواهد یافت و قانون مزبور از قوانین آمره بوده که امکان توافق خلاف آن وجود نخواهد داشت .

حق انتقال حق کسب پیشه برچه اساسی صادر شده لازمش اینه قرارداد ورای بررسی گردد