درخواست معرفی کتاب قانون کار برای مطالعه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۰ #46870798

سلام، من میخوام کتاب قانون کار مطالعه کنم و از قانون کار مطلع بشم. چندین نویسنده برای کتاب قانون کار وجود داره. کدومشون برای من که علم حقوقی ندارم مناسب هستش و ساده نوشته شده؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متن قانون و در کنارش کتاب صفر تا صد حقوق کسب و کار دکتر فرهاد بیات بخش مرتبط با حقوق کار این کتاب بسیار کاربردی و عملی است.

سلام از کتاب فروشی های تخصصی حقوق در این خصوص راهنمایی بگیرید

با سلام. قانون قرفی نمی کند کدام نویسنده باشد با نباشد.

با سلام
می توانید از کتابفروشی های حقوقی کتاب قانون را تهیه نموده و مطالعه نمایید.

سلام همه قوانین معتبر می باشند و تفاوتی ندارند

با درود ، دوست عزیز ، همانطوری که از نام کتاب قانون کار مشخص است ، کتاب مزبور ، بصورت قانون مصوب هست، و همه آنها بصورت مواد قانونی هست و مشابه هست، حتی میتوانید از اینترنت سرچ کنید ، تا اگر اصلاحات و الحاقات جدیدی هم داشته باشد، بصورت قانون روز بصورتpdf، مطالعه نمایید ، همین که قانون کار جدید را سرچ کنید بصورت pdf ذخیره و مطالعه کنید. یا از کتاب فروشی های حقوقی نسخه جدید قانون کار را تهیه کنید

بادرود
حقوق کار مطالعه نمایید