آیا اگر وکیل بگیرم هزینه وکالت را در آخر کار به من پرداخت میکنند یا خیر؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۰۴ #46854240

با سلام و تشکر
اینجانب طی قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری با مهلت زمانی حداکثر ۳ ماه، مبلغ ۲۵ میلیون تومان را در مهر ماه ۱۳۹۸ به حساب همکارم ریختم ولیکن تا الان ایشان هیچگونه پرداختی نداشته اند و بنده از ایشون یک چک ۲۴ میلیونی به تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰دارم که برگشت زدم و یک سفته ۴۵ میلیونی دارم و قرارداد تایپی و دست نوشته‌های خود ایشون مبنی بر تعهد پرداخت اصل و سود پول بنده... لطفا راهنمایی کنید با این اوصاف و مدارک،کم هزینه‌ترین و مطمئن ترین روش رسیدن به حق و حقوقم چیست

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله طبق تعرفه قابل مطالبه است

طبق تعرفه بلی پرداخت میشه و میتونید مطالبش کنید

حق الوکاله طبق تعرفه پرداخت میشود

با سلام
بله حق الوکاله وکیل را طبق تعرفه می توانید از طرف مقابل مطالبه نمایید

باسلام
برای اسناد تجاری میتوانید اقدام نمایید در قرارداد باید الزام به ایفای تعهد دهید مدنظر داشته باشین اگر قرارداد مضاربه باشد درسود وزیان سهیم هستین

بادرودوسلام حق الوکاله تا میزان سقف تعرفه امکان مطالبه دارد.

درود دادخواست وصول مطالبات ثبت نمایید