آیا میتونم خودم اون تیکه از داربستی که تو باغ من هست رو باز کنم و لوله ها رو بندازم دور یا جلو مغازش؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۶ #46817667

سلام . شب بخیر
همسایه من در شهر رشت دو تا مغازه داره که دیوار یکی از مغازه ها تو باغ منه و برای نصب تابلو و تعمیرات داربست زده سه طرف مغازه ها رو و بدون اجازه و حتی اطلاع بنده به باغ من ورود کرده و داربست نصب کرده دور دیوار مغازه اش که باعث بلوک های دیوار دور باغ من رو خراب کنن و داخل باغ بریزن به صورتی که دیگه ماشین نمیتونه تردد کنه و با بلوک های شکسته پر شده کف زمین. ضمنا بعد از نصب داربست و تخریب دیوار، دزد به راحتی وارد باغ شد و انباری داخل باغ رو خالی کرده و لوازم زیادی برده.
الان باید چه کار کنم؟
در ضمن اصلا مسئولیت قبول نمیکنه که داربست اون باعث تخریب دیوار و ورود دزد به ملک من شده.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید در مورد اقدامات ایشان با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک به محل سکونت خود شکایت کیفری تقدیم تا به دادسرا ارسال و رسیدگی شود تخریب و ورود به باغ و تصرف آن جرم است

"با سلام"
شکایتی در خصوص رفع مزاحمت نمایید

ایرادی برای رفع مزاحمت وجود ندارد ولی بهتر است از طریق شکایت کیفری تقاضای رفع مزاحمت را بنمایید .

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
۱- مراجعه به دفتر خدمات قضایی محل زندگی خود به همراه سند مالکیت و مدارک هویتی (شناسنامه و کارت ملی)اقدام به ثبت شکواییه با موضوع ورود بدون اجازه ، تخریب و تصرف غیر قانونی علیه همسایه خود نمایید.
۲- سپس با ثبت دادخواست تامین دلیل جهت برآوردوتعیین میزان خسارات وارده توسط ایشان با جلب نظر کارشناس دادگستری و
نظریه کتبی کارشناس پس از ابلاغ دریافت نمایید .
۳-نهایتاداخواست خود مبنی بر ثبت دادخواست مطالبه خسارت به انضمام تمامی هزینه های دادرسی و...اقدامات لازمه را انجام هید.
همه این مراحل مستلزم صبوری و پرداخت هزینه و....می باشد.
در صورت تمایل با مشاوره تلفنی جهت دریافت اطلاعات تکمیلی اقدام نمایید .موفق باشید