آیا فقط شلاق اجرا میشود یا شش میلیونم ازم میگیرند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۹ #46815998

باسلام من یه پرونده دارم به جرم افترا تهدید توهین که برای افترا شیش میلیون جزای نقدی امده برای توهین هم شیش میلیون امده و برای تهدیدم ۳۸ ضربه شلاق.چون سر پرونده نرفتم قاضی حکم توقیف اموال داد و چون مالی نداشتم نشد اجرا بشه تا دو روز پیش ابلاغیه امده که برم و شلاق ها را بزنند .
سوالم اینه که با توجه به اینکه خود دادگاه پیام داد گفته برم شلاق بخورم چون توان مالی نداشتم

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر تنها مجازات اشد که شلاق می باشد، قابل اجرا است .

تنها مجازات اشد اجرا می‌شود

سلام درصورت پرداخت نقدی ۲۰ درصد کسر میشه لیکن باید جریمه نقدی بپردازیدشلاق به جرایم تهمت وافترا حذف شده ومی توانیدکتبا از رییس دادگستری درخواست تقسیط کنید و به اقساط پپردازید

بنظر بنابر تشخیص قاضی بدلیل عدم تمکن مالی در پرداخت جزای نقدی و نداشتن اموالی برای توقیف مجازات اشد برای شما درنظر گرفته شده و اجرا شده است

برابر ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی تنها مجازات اشد که شلاق است قابل اجرا میباشد .

سلام . علاوه بر شلاق مجازات جزای نقدی شما هم اجرا میشه

بابت ۶ میلیون بازداشت میشوید که البته میتوانید. تقاضای تقسیط کنید