الزام ادارات به آرای دیوان عدالت اداری جهت عدم کسر آیتم‌های حقوقی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۶ #46805648

عرض سلام و شب بخیر، آرای صادره از دیوان عدالت اداری برای ادارات در موارد مشابه همانند قانون الزام آور است یا اینکه باید راسا اقدام به شکایت پس از انجام مراحل قانونی در خصوص مسائل مورد نظر نمود؟ به عنوان مثال، برابر رای دیوان عدالت اداری، نبود بودجه نافی حق مستخدم نیست، با این حال در سال جاری اداره متبوع به علت عدم وجود بودجه، اقدام به حذف یکی از آیتم‌های حکم حقوقی بنده و سایر همکاران نموده است. حال تکلیف ارائه و اشاره به آرای دیوان عدالت اداری هست و مقام مسئول از قانون استنکاف می‌نماید و بایستی تخلف ایشان پیگیری قانونی شود یا اینکه پس از انجام تشریفات در دیوان شکایت طرح شود؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، اگر در خصوص موضوعی توسط دیوان عدالت اداری رای مشابه صادر شده باشد ، میتوانید ابتدا باستناد همون رای دیوان ابتدا کتبا از اداره مربوطه تقاضای اجرا و اعمال موضوع حکم دیوان عدالت اداری نمایید اگر جواب منفی دادند، باستناد رای دیوان و پاسخ منفی اداره متبوع ، به دیوان عدالت اداری شکایت مطرح کنید

ابتدا از اداره متبوع درخواست نمایید در صورت مخالفت با استناد به مواد قانونی و آرای مشابه به دیوان عدالت اداری دادخواست دهید.

در صورتی که رای مشابهی وجود دارد شکایت جدید مطرح کنید.

با سلام
در صورت وجود رای یا آراء مشابه بایستی مستند به آن شکایت جدید مطرح نمود همچنین در مواردی که راجع به موضوعی وفق مواد ۸۹ و ۹۰ قانون دیوان عدالت اداری، رای وحدت رویه یا ایجاد رویه توسط هیات عمومی دیوان مزبور صادر شده باشد رای مزبور لازم الاتباع بوده و بایستی بدان استناد کرد.

سلام چنانچه رای مشابه ای وجود دارد به استناد آن می بایست طرح شکایت جدید نمود

سلام همه ادارات مکلف به رعایت قانون می باشند اگر رای دیوان مربوطه به اداره مربوطه باشد لازم الاجراست یا اینکه رای دیوان بصورت قانون برای همه ادارات الزامی شده باشد باز هم اداره مکلف به رعایت آن می باشد