چگونگی وصول اجور معوقه رو بیان بفرمایید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۶ #46778364

باسلام
بنده مستاجری دارم که علیرغم میل بنده و بنا به مصوبه ستاد ملی کرونا از مرداد ماه حاضر به تخلیه نیست... تا کنون ( بیش از ۴ ماه ) هیچ مبلغی بابت اجاره بها نیز پراخت نکرده است ... از طریق شورای حل اختلاف اقدام کردم جهت گرفتن حکم تخلیه مستاجر .... ودیعه ایشان فقط ۴ میلیون تومان است ... مبلغ بدهی بابت اجاره بها تا به امروز بالغ بر ۱۲ میلیون تومان است ... چگونه میتوانم اجور معوقه را مطالبه نمایم؟ در جلسه شورا که برای حکم تخلیه تشکیل خواهد شد ، میتوانم درخواست وصول اجور معوقه را هم مطرح کنم یا نیاز به طرح شکایت جدید است؟
ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
تا پایان جلسه اول امکان افزایش خواسته را دارید.

ماده ۹۸ - خواهان می تواند خواسته خود را که در دادخواست تصریح کرده در تمام مراحل دادرسی کم کند ولی افزودن آن یا تغییر نحوه دعوا یا خواسته یا درخواست درصورتی ممکن است که با دعوای طرح شده مربوط بوده و منشا واحدی داشته باشد و تا پایان اولین جلسه آنرا به دادگاه اعلام کرده باشد.

با سلام باید دادخواست جداگانه برای اجکر معوقه پرداخت کنید و بعد از صدور تخلیه ، این مبلغ اجور با ودیعه تهاتر میشود و برای باقی اجور باید اموال وی را توقیف نمایید و در صورت عدم مال جلب وی را انجام دهید.

میتوانید تا پایان جلسه اول دادرسی تقاضای افزایش خواسته را مطرح کنید

با سلام همان اجور معوقه را راهی برای تخلیه از شورا بخواهید در این صورت مصوبه کرونا برای شما قابل اجرا نمیشود

با سلام مطالبه اجور معوقه را نمی توان در ضمن دادخواست تخلیه تقدیم نمود . هرکدام باید در یک دادخواست مستقل مطرح شود.
در پاسخ به سوال شما کاربر گرامی ؛ دستور تخلیه صادر می شود لکن به دلیل بخشنامه ستاد کرونا امکان اجرای دستور تخلیه نیست و بابت مطالبه اجور معوقه نمی توانید همزمان با تقاضای تخلیه اجور معوقه را مطالبه نمایید .
ضروری است دادخواست جداگانه مطرح نمایید .

درود
نیاز به دادخواست جداگانه دارد از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه اجور معوقه بدهید و مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری واریز و با تامین خواسته توقیف کنید

تا پایان اولین جلسه می توانید افزایش خواسته اجور معوقه را طی لایحه تقدیم شورا نمایید