اگه خانمم از خونه بندازم بیرون درو قفل کنم؛ تو حسابش پول بریزم به عنوان خرجی، چه عواقبی برایم دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #46776885

خانمم از خونه بندازم بیرون درو قفل کنم ولی تو حسابش پول بریزم به عنوان خرجی. جرم من چیه؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه می تواند به عنوان ممانعت از حق شکایت کیفری مطرح نماید.

این عمل جرم نیست ولی عدم پرداخت نفقه با وجود توانایی مالی جرم است و قابل پیگیری در دادگاه جزایی است که با پرداخت نفقه و واریز وجه به حساب همسرتان مشکل حل است، همچنین عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه باعث تحقق وکالت زوجه برای طلاق است، بهترین راه توافق و صلح و سازش است.