نحوه دعوای ابطال مزایده به استناد مستثنیات دین بعد از انتقال سند

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰ #46772004

یک منزل مسکونی ۷۰ متری که نصف پول آن بابت بدهی در رهن بانک بوده در سال ۹۸ مزایده گذاشته شده است؟ و قاضی دستور پرداخت بهای یک واحد ۳۰ متری به قیمت سال ۹۹ به محکوم‌علیه داده است و مبلغ ۱۴۰ میلیون تومان امسال قرار است به زور به بنده بدهند و می‌گویند چون سال ۹۹ نیامدی درخواست پول سی متر رو بدهی، باید الان به مبلغ آن موقع بگیری نه حال حاضر و می‌خواهد به قیمت سال ۹۹ به سکه مهریه محکوم‌له اضافه کند. آیا این کار قانونی و درست است؟ می‌شود دعوی ابطال مزایده داد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود
بله در صورت ارائه دلایل قوی قابل ابطال است