اداره ثبت احوال استان میگه چون این نام خانوادگی تو اون منطقه زیاد هستش نمیشه تغییر داد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۴۸ #46770708

سلام خسته نباشید نام خانوادگی من زین الدینی هستش من میخوام اونو عوض کنم اداره ثبت احوال استان کرمان میگه چون این نام خانواذگی تو اون منطقه زیاد هستش نمیشه تغییر داد

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید براساس دلایل قانونی در دادگاه طرح دعوی نمایید

از طریق دادگاه اقدام نمایید

بنام خدا،میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید.

سلام از طریق دادگاه اقدام نمایید

با سللم
دادخواستی حقوقی به طرفیت اداره ثبت احوال در دادگاه طرح نمایید .

درود
شما برای تغییر باید رضایت تمام آن افراد که نام خانوادگی انتخابی شما را دارند، اخذ کنید و این امر دشوار است.

سلام.‌زین الدینی را نمیشه تغییر داد یا به نام خانوادگی جدید نمی تونین تعییر بدید؟ دلیل خاصی اگر ندارند از طریق دادگاه اقدام‌کنید.