شکایت به علت فحاشی و آزار و اذیت، چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۴ #46758932

سلام،
خانواده ۴ نفره ای هستم با برادر ۲۹ ساله و خودم دختر ۲۲ ساله ای هستم، برادرم از چند سال پیش به بهانه های مختلف شروع به فحاشی و پرتاب وسایل خونه و تهدید میکنه، آزاری به مادرم رسونده از جمله پرتاب لیوان به سمت صورتش، مدتی قابل تحمل شده بود ولی دوباره شروع شده، امروز وسایل دم دستشو به سمت من پرتاب کرد و فحاشی و تهدید، خاندادم از ترس آبروشون نمیتونن شکایت کنن، من چطوری میتونم ازش شکایت کنم که به یه جایی برسه همچنین مواد مخدر، گل و الکل هم مصرف میکنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام .ابتدا در هنگام خشونت و... با ۱۱۰تماس بگیرید تا صورتجلسه شود ودرادامه شکایت خود را پیگیری نمائید

سلام
می توانید تحت عنوان توهین و تهدید می‌توان طرح شکایت کرد

با سلام،می تونید تحت عنوان توهین و تهدید از ایشان شکایت‌کنید و برای مصرف مواد هم به پلیس۱۱۰ گزارش کنید تا به کمپ برود.

سلام با تماس با ۱۱۰ میتوانید مراتب را گزارش و طرح شکایت تهدید و توهین نمایید

با سلام ابتدا با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید

با درود تحت عنوان توهین و تهدید می‌توان طرح شکایت کرد

سلام و درود.

بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاط رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

همنچنین بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

با استناد به ادله و اماره های محکمه پسند مثل شهادت شهود، صدای ضبط شده، پیامک و ... می توانید از وی شکایت نمایید.

موفق و پیروز باشید.