خریدار از همین سو استفاده کرده و به هر دلیلی پشیمون شده و میگه من جای چک رو پر نمیکنم تا معامله فسخ بشه آیا پیگیری حقوقی من به نتیجه میرسه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۳ #46744266

سلام و خدا قوت
من یه خونه فروختم و بابت پول خونه چکی گرفتم در قول نامه خودم از ترس نوشتم «چنانچه چک به هر دلیلی از طرف خریدار وصول نشد فروشنده هیچ گونه تعهدی در مقابل بنگاه و خریدار ندارد و معامله فسخ میگردد»
حالا خریدار از همین سو استفاده کرده و به هر دلیلی پشیمون شده و میگه من جای چک رو پر نمیکنم تا معامله فسخ بشه
آیا پیگیری حقوقی من به نتیجه میرسه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما با اضافه کردن این بند از قولنامه اختیار فسخ قرارداد به خریدار هم داده اید یعنی بطور کلی عدم وصول چک برابر با انفساخ قولنامه

اگر شرط می کردید در صورت عدم وصول چک، فروشنده حق فسخ خواهد داشت، اختیار فسخ یا عدم آن با شما بود اما از شرط فعلی این طور برداشت میشود که در صورت عدم وصول چک از طرف خریدار، قرارداد خود به خود منحل می گردد. اگر چک خریدار در زمان سررسید پاس نشود در واقع شرط فاسخ محقق و معامله منفسخ می شود.

درود بر شما، عنایت داشته باشید که این معامله در صورتی منفسخ خواهد شد که شما بخواهید، چرا که این شرط به نفع شماست، لذا اگر مایل به انفساخ نیستید، میتوانید این کار را نکنید.

با وجود چنین شرطی درصورت عدم کارسازی محل چگ معامله شما منفسخ خواهد شد

سلام امکان فسخ برای خریدار میباشد موفق باشید

در این شرایط حق فسخ منعلق به فروشنده است و انتخاب اعمال حق فسخ و یا مطالبه ثمن با شماست .

درود
با توجه به شرط مذکور در قرارداد ، اختیار استفاده یا عدم استفاده از حق فسخ باشماست نه خریدار .