آیا باتوجه به آخرین تغییرات موجود در قانون، امکان رفع توقیف وجود داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۰۰ #46738770

با سلام خدمت وکلای محترم، خودروی بنده بعلت به اجرا گذاشتن مهریه توسط همسرم،توقیف و در پارکینگه و این در حالیست که مهریه بصورت اقساطی از حقوقم در حال کسر شدنه و ضمن اینکه فقط پلاک ماشین بناممه ولی سند دفترخونه بنامم نیست
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید اعتراض ثالث اجرایی بزنید چون سند در واقع بنام شما نیست

با درود قابل رفع توقیف است، مالک با شرایطی می‌تواند اعتراض ثالث اجرایی نماید

سلام
خودرو به عنوان مال از شما معرفی شده و تنها درصورت رضایت همسرتون آزاد میشه ودرغیر اینصورت بفروش میرسه و رفع توقیف نمیشه

درود
برای توقیف پلاک را استعلام می کنند اما قانونا کسی مالک است که سند به نام وی است نه پلاک.

اموالی بابت مهربه قابل توقیف هستند که به نام زوج باشد و جز مستثنیات دین نباشد خوردو اگر وسیله درامد شما نبا شد قابل توقیف است بنابراین توقیف خودرو چون پلاک به نام شماست و مالک شخص دیگری است بستگی به نظر دادگاه دارد که رفع توقیف بدهد یا خیر