با گذشتن از تاریخ ۲۵ خرداد حکم باطل و ما باید دوباره مسیر درخواست طلاق غیابی را مجددا طی کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #46730978

با سلام
ما حکم غیابی طلاق را برای خواهرم گرفته ایم به دفتر ازدواج و طلاق مراجعه کرده و دو اخطار را برای همسرش ارسال کرده ایم اما شوهر خواهر بنده در سامانه ثبت احوال اجازه ثبت هیچ فعالیتی را ندارد.(سال پیش با شکایت خودمان به دلیلی عدم پرداخت نفقه و همچنین تهمت و افطرا محکوم به زندان شده و تخت تعقیب میباشد.) با نامه در خواست از دفتر طلاق به دادگاه مراجعه کرده تا موقتا و صرفا برا اجرای طلاق غیابی دستور باز کردن حساب کاربری شوهر خواهرم در سامانه ثبت احوال را صادر کنند ( ثبت احوال صرفا با نامه دادگاه و برای مدت زمان کوتاهی که دادگاه مشخص میکند این کار را انجام می دهد.)
با توجه به شیوع بیماری کرونا از اسفند سال قبل تا کنون کار ما به عقب افتاده و با مراجعه به دادگاه پاسخ دریافت میکنیم که به دلیلی تعطیلی طولانی و تجمیع شدن پرونده ها کار به کندی صورت میگیرد در حالی که حداکثر زمان اعتبار حکم طلاق غیابی تا ۲۵ خرداد می باشد.
میخاستم بدانم که با گذشتن از این تاریخ با توجه به اینکه ما بیشتر مسیر را طی کردهایم و اخطاریه هم فرستادهایم و پاسخی دریافت نشده. تقریبا دو سال طول کشید تا این حکم را بگیریم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید محدودیت زمانی خود را برای قاضی شرح داده و دستور وی را اخذ نمایید .