واصل شدن پرونده به شعبه اجرا در پرونده توقیف اموال برای مهریه به چه معناست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۳۸ #46680800

با سلام
همسرم مطالبه مهریه کرده و چند وقت پیش برام ابلاغیه توقیف اموال اومد. امروز این اس ام اس برام اومده.
میخواستم ببینم معنیش چیه؟
آقای ____ پرونده شما به شماره ____ و شماره بایگانی به شعبه ___ اجرا ___-تهران واصل شد.
متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی دادخواست اعسار اگر ندهید توقیف اموال وجلب صادر میگردد

پرونده برای اجرای حکم به اجرای احکام ارجاع شده است

سلام
ظاهرا دادنامه صادره در پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام ارسال شده است

یعنی مرحله اجرای حکم برای وصول مهریه

با سلام.
یعنی تا چند روز دیگر توقیف اموال شما به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.

سلام.یعنی تا چند روز دیگر حکم توقیف اموال و متعاقب آن حکم جلب شما از سوی ایشان گرفته. میشود مگر دادخواست اعسار بدهید