آیا بنده همچنان باید نفقه بپردازم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۴ #46663720

با سلام -
همسرم حدود ۷ ماه است که بدون اذن بنده منزل مشترک را ترک و به خانه پدرش رفته در این مدت ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان بعنوان نفقه به حسابش واریز کردم و شکایت الزام به تمکین دادم در جلسه دادگاه قاضی از همسرم پرسید حاضر به تمکین می باشید؟ ایشان گفتند بله ولی همسرم با بنده حسن معاشرت ندارد دادگاه نهایتا اقدام به صدور گزارش اصلاحی مبنی بر حسن معاشرت دو طرف و برگشت همسرم به منزل مشترک داد. ولی همسرم برنگشت از طرفی از قبل شکایت ترک انفاق داده بود و هنوز وقت رسیدگی تعیین نشد بنظر شما نتیجه شکایت ترک انفاق ایشان چه خواهد بود؟ با توجه به واریز ماهیانه مبلغ مذکور محکوم می شوم؟ در خصوص عدم تمکین ایشان باید چه اقدامی انجام دهم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به این دلیل که شما مبلغی را به عنوان نفقه به همسر خود میپردازید شکایت ترک انفاق در رابطه با شما نمیتواند موضوعیت پیدا کند. اما شما میتوانید به جهت اینکه مفاد سازش نامه اجرا نشده درخواست اجرای گزارش اصلاحی را خواستار شوید.
موقق باشید

درصورت عدم تمکین میتوانید درخواست صدور اجراییه گزارش اصلاحی را بدهید و الزام به تمکین را بخواهید

بابت ترک انفاق قرار منع تعقیب صادر می‌شود
بابت تمکین اجرای گزارش اصلاحی را درخواست کنید و اگر زوجه بعد از خروج مددکار منزل را ترک کرد با استشهادیه و گزارش ۱۱۰ موضوع را فورا به دادگاه اطلاع دهید

در صورت تداوم عدم تمکین میتوانید مجددا دادخواست الزام ب تمکین علیه ایشون تنظیم کنید

سلام و درود، با توجه به پرداخت نفقه توسط شما اگر چه به میزان کمتر، شکایت ترک انفاق اصولا به جایی نخواهد رسید، و هم چنین با ادامه ی عدم تمکین مجددا می توانید اقدام قانونی نمایید؛ توصیه می گردد در صورتی که به عدم تمایل واقعی همسرتان جهت بازگشت به زندگی مشترک آگاه هستید پس از اظهارنظر مشاور خانواده ، در مورد ادامه یا عدم ادامه ی این زندگی تصمیم بگیرید و راه بیهوده نروید؛ آرزوی عاقبت بخیری.