با اعتراض فعلا تهاتر معلق شده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۸ #46658322

باسلام واحترام
طبق محکومیت زوجه به مبلغ ۱۷ ملیون در شورای حل اختلاف با رای قطعی و انجام کارشناسی، و محکومیت زوج در دادگاه خانواده بابت نفقه به مبلغ ۱۴ ملیون تومان تهاتر انجام گردید اما زوجه با اعتراض به نظر کارشناسی و درخواست کارشناسی ۳ نفره مانع از وقوع تهاتر گردیده تا زمانی که نظر کارشناسی ۳ نفره اعلام بشه.حالا با اعلام نظر کارشناسی جدید که مجدد زوجه محکوم به پرداخت مبلغی میشه آیا زوجه میتونه بیاد و مبلغ با چند تا سکه ی مهریه ی عندالاستطاعه هیچی کنه یا نه؟چون با کارشناسی اولی که صورت گرفت و نامه ای که شورا داد و بنده به دادگاه خانواده بردم تهاتر و تایید کردن ولی با اعتراض فعلا از تهاتر جلوگیری شده تا مجدد نظر هییت سه نفره اعلام بشه
باسپاس ازاساتیدمحترم

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که محرز شود زوج استطاعت مالی جهت پرداخت مهریه را دارد زوجه میتواند به آن استناد نماید و الباقی مبلغ را با آن تهاتر کند.