امکان جعل چک از روی تصویر آن هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۵ #46650350

باسلام. شخصی در تهران قرار است که برای من کاری انجام بدهد و بنده در شهرستان حضور دارم. و برای تضمین از من خواسته که یک فقره چک در وجه او صادر کنم و تصویر چک را از طریق واتس آپ برایش ارسال کنم. آیا امکان کلاهبرداری او از طریق تصیر چک وجود دارد؟
با تشکر از لطف شما

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جعل میتواند بر روی چک اصلی انجام شود
بهتر است عکس را طوری ارسال نمایید که امکان سو استفاده کاهش یابد

با سلام و احترام
تصویر چک را از حالت رنگ یکنواخت خارج کنید در عکس سپس ارسال کنید

شماره روی چک را در صورتی که قصد استعلام از طریق سامانه بانک مرکزی دارند بفرستید

امکان جعل چک وجود دارد، دلیل منطقی برای ارسال تصویر چک وجود ندارد.

جعل فقط روی اصل سند انجام می شود

تا زمانی اصل چک دست شما ست مشکلی نمی تواند برای شما بوجود آورد چون چک های امروزی سریال دارند وچنانچه جعل یا کلاهبرداری هم بکند خود او گرفتار می شود

سلام
این که اهل احتیاط هستید خیلی خوب است و بهتر است به طریق دیگری اعتماد یکدیگر را جلب کنید در صورت اصرار ایشان و موافقت و اعتماد شما ، شما تصویر چک را به صورت سیاه و سفید و بدون اینکه امضاء کنید برای ایشان ارسال کنید یاس داعش در تهران آشنایی دارید به ایشان بدهید تا به نام برده نشان دهند