آیا میتوان بدون اذن پدر، اقدام به ثبت عقد دایم ازدواج نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۴ #46615340

سلام
دختری ۲۶ ساله هستم، ۴ماهه نامزد هستیم اما خانواده ها با هم مشکل پیدا کردن، هنوز مدت صیغه ما باطل نشده، میتونیم بدون اذن پدر صیغه رو دائم کنیم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدر او است.
نمی توانید مگر اینکه بعد از مدت عقد موقت باکره نباشید

باسلام خدمت شما عقد دایم شما باحکم دادگاه انجام میشودونیازی به اجازه پدرنمی باشد

بسمه تعالی : باید از طریق دادگاه مجوزثبت عقد رو بگیرید و حتما زوج باید دارای شغل و امکاناتی که نشان دهنده استقلال زوج است به دادگاه ارائه دهد . و در کل مطلب اذن پدر شزط صحت عقد نیست .

با درود عقد دائم دختر باکره منوط به اجازه ولی میباشد. در صورتی که در دوران عقد محرمیت موقت عمل خاص زناشویی بین زوجین اتفاق افتاده باشد. اخذ مجدد اجازه پدر ضرورت ندارد.

اگرباکره باشید ، نمی توانید بدون اذن پدرصیغه رادائم کنید

مطابق قانون در نکاح دختر باکره اعم از منقطع و دائم٬ اجازه‌ی پدر یا جد پدری لازم است. در صورت امتناع غیرموجه پدر از دادن اجازه٬ عدم حضور پدر از دادگاه مدنی خاص درخواست اجازه‌ی ازدواج کند. سن نکاح برای دختر نیز همانند ازدواج دائم ۱۳ سال است. ازدواج دختر بالغ را بدون اجازه‌ی پدر نیز جاری می‌کنند.