اقدام به اخذ حکم جلب کردم و اجراییه صادر شد، آیا بعد از صدور اجراییه شخص بدهکار میتونه ادعای جعل کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۸ #46599640

سلام و درود خدمت دست اندر کاران و وکلای گرامی بنیاد وکلا.
اینجانب از شخصی بیست فقره سفته یک میلیون تومانی از بابت طلبم گرفتم. ولی ایشان پول رو سر وقت نداد و بنده به اجرا گذاشتم سفته هارو. ولی ایشان در دادگاه حاضر نشد و حکم محکومیت غیابی صادر شد. الان بعد از گذشت دو ماه بنده اقدام به اخذ حکم جلب کردم و اجراییه صادر شد. حالا طرف مدعی شده که سفته ها جعل میباشد. سوال بنده اینه که ایا بعد از صدور اجراییه شخص بدهکار میتونه ادعای جعل کنه؟

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله چون رای غیابی بوده خوانده میتونه واخواهی کنه و ادعای جعل رو مطرح کنه
اجرای حکم جلب متوقف میشه با واخواهی

سلام
اگر حکم غیابی باشد محکوم علیه می تواند نسبت به آن واخواهی کنید و چنانچه مدعی جعل در اسناد باشد دادگاه با ارجاع امر به کارشناسی به آن رسیدگی می کند.

سلام. شما حکم غیابی گرفتید و محکوم علیه حکم عیابی هر زمانی که از حکم مطلع شود می تواند به حکم اعتراض کند.به همین دلیل هم هست که موقع اجرای حکم از شما تامین گرفته اند. بنابراین بله، ایشان میتواند اعتراض کند و به ادعای جعل او رسیدگی می شود