چرا با وجود گذشت تقریبا ۶ ماه از رای اولیه دادگاه کیفری هنوز هیچ خبری از رای دادگاه تجدید نظر نیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۳ #46583466

با سلام
بنده یک پرونده کیفری علیه همسرم با عنوانهای ضرب و شتم و ترک انفاق در تهران دارم و درتاریخ ۹۹/۳/۲۴ اولین جلسه دادگاه تشکیل شد و بعد از یک هفته رای اولیه صادر شد که محکوم به پرداخت دیه و دو سال حبس گردید.در طول ۲۰ روز وقت مقرره جهت تجدید نظر همسر من رفت و اعتراض گذاشت لایه پرونده.الان با وجود گذشت بیشتر از ۵ ماه دیگر هیچ خبری از رای دادگاه تجدید نظر نشده است.میخواستم بپرسم که در نهایت حکم دادگاه چه خواهد بود؟ آیا دو سال زندان به قوت خود باقی خواهد ماند یا احتمال دارد که هم با توجه به اعتراض همسرم و هم با توجه به شرایط کرونا حکم زندان تغییر کند(لازم به ذکر است که داخل پرونده من دو عدد نامه پزشکی قانونی و دو عدد گزارش مامور مبنی بر ترک انفاق وجود دارد)؟ و اینکه بالاخره کی رای نهایی صادر میگردد؟ بنده الان بیشتر از ۱۴ ماه هست که درگیر این پرونده ام و بخاطر ترک انفاق پایم از زندگیم کوتاه شده و همینجوری عمر و جوانیم به هدر میرود،همسرم نه اجازه میدهد من به خانه خود برگردم نه میاید تکلیف مرا مشخص کند.مانده ام چه کنم با این شرایط بسیار سختی که بر من میگذرد!
ممنون میشم پاسخ سوال مرا زودتر بفرمایید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به کثرت پرونده ها و شرایط کنونی بیماری کرونا این امر طبیعی بوده لذا منتظر باشید

درود
معمولا مشخص نیست کی در تجدید نظر رسیدگی و ارسال می شود مفاد رای بعضا تغییر می کند بعضا تایید می شود، مشخص نیست.

درود بر شما، در خصوص صدور حکم زمان مشخصی قابل پیش‌بینی نیست، لکن در خصوص مجازات حبس نیز ممکن است به دلیل بیماری کرونا، مجازات تعلیق شود، لکن دیه بایستی پرداخت شود.

سلام
در ابتدا توصیه می شود برای آگاهی از روند کار پرونده خود به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید و با استفاده از اطلاع رسانی وضعیت پرونده از جریان رسیدگی به آن آگاه شوید لازم به ذکر است که هیچ پیش بینی دقیقی برای زمان صدور رای نیست
درباره وضعیت حبس همسر شما با توجه به شرایط به وجود آمده به علت بیماری کرونا و تغییرات قانون کاهش مجازات حبس امکان کمتر شدن مدت آن است اما دیه به قوه خود کاملا باقیست

اینکه دادکاه تجدید نظر رای دادکاه قبدوی را تایید یا نقض نماید وجود دارد و اینکه تا بحال خبری از پرونده نیست بله میتونه بدلیل وضعیت کرونا باشد در هرحال بشما اسمس ارسال می شود

قابل پیشبینی نیست ،انشالله که بزودی حکم صادر می گردد . احتمال تعلیق اجرای مجازات حبس به خاطر شرایط کرونا وجود دارد

سلام شما میتوانید این مورد را از سیستم ثنای شخصی تون پیگیری نمایید که پرونده در چه وضعیت و مرحله ای هست و ضمن اینکه زمان صدور رای در دادگاه تج ی نظر مشخص و قابل پیش‌بینی نیست
همچنین امکان دارد با توجه به‌ قانون کاهش مجازات زندانها حکم زندان تعلیق یا تبدیل به مجازات دیگری شود ولی دیه در هر صورت به شما تعلق خواهد گرفت