ایا تجدیدنظر در استان هستش؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #46579464

باسلام
ضامن بنده در بانک رفاه که چک هم داده به بانک در قبالش از من ۳۰ میلیون سفته گرفته که بصورت امانت و در حضور شاهد دادم ولی رفته اضهارنامه فرستاده که ۳۰میلیون باید بدی بعد چند روز یه نامه اومد از شورا که باید بیاری رفتم دیدم از خودش تاریخ زده به سال ۹۴ و بصورت عندالمطلابه که دست خط خودشه نوشته ولی در جلسه شورا نه وکیلش اومد نه خودش در پرونده هم نوشته دو عدد سفته به مبلغ ۲۰ میلیون تومان گفتند شاهد را بیاور من سه روز پیش رفتم از قاضی شورا درخواست کپی چک که ضامن را داده را درخواست کردم امروز که وقت شورا بود به علت بین دو تعطیلی بود شاهدان مسافرت بودند که گفتند دردادگاه حاضرمیشیم ولی وکیل شاکی میگه چرا سفته را از بابت چیزی ننوشتی فقط امضا کردی من گفتم چون درحضورشاهد حتی بانک هم درجریانه بصورت امانت دادم و اظهارنامه مبنی بر سه تاسفته چرا دوسفته درخواست کردی چیزی نگفت الان قاضی ایا منو محکوم میکنه و ایا در تجدید نظر در خود شورا و همچنین تجدیدنظر دراستان هستش به رای بااحترام

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خود رای محل تجدید نظر و زمان آنرا مشخص می کند.
رای به نفع یا ضرر شما باشد بستگی به دفاع شما دارد. ولی اگر گفته های خود را بتوانید ثابت کنید می توانید شکایت در امانت بنمایید