آیا امکان دریافت محل اخرین تماس گوشی امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #46577320

با سلام من گوشیمو گم کردم آیا امکان دریافت محل اخرین تماس گوشی امکان پذیر هست یا نه ردیابی نمیشه چون سیمکارت روص نیس اپراطور مربوطه چطور میتواند محل زنگ خوردن گوشی رو بفهمد. وچه اقدامات قانونی لازمه قبلا درخاست ردیابی دادم گفتن میشه محل و مکان رو با دستور قاضی فهمید ایا امکانش هست یا نه اگه هست من باید چیکار کنم دقیقا ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
شماره سریال گوشی را به پلیس جهت ردیابی ارایه نمایید

با سلام خدمت شما

درصورت نیافتن تلفن همراه خود میتونید با در دست داشتن مدارک شناسایی از جمله کارت ملی (یا شناسنامه) و هم چنین جعبه گوشی به نزدیک‌ترین کلانتری مراجعه کرده و تقاضای ردیابی تلفن همراه خود را ارائه دهید. در این حالت کلانتری یا دادسرا با صدور نامه ای به تمامی اپراتورها، درخواست ردیابی گوشی با شماره سریال مربوطه را می‌دهند تا سارق یا فردی که گوشی را پیدا کرده است به محض روشن کردن سیم‌کارت خود بر روی گوشی مسروقه، در شبکه‌ اپراتورها رویت شود.

سلام
اگر گوشی روشن باشد امکان ردیابی ممکن است