با این شرایط ایشون میتوانند برای دریافت دیه از کارفرما شکایت کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #46512049

با سلام.
پدر بنده در یک انبار بصورت یک روز در میان نگهبان است. قابل ذکر است که سرایداری و منطقه ای که که نگهبانی میدن همگی در یک فضا و یک حیطه میباشد. ایشون علاوه بر نگهبانی سرایدار مجموعه نیز میباشند که با همسرشان در انجا زندگی میکردن. سال گذشته ۱۲ اسفند ماه ایشون در شیفت نگهبانی اشان برای باز کردن انتن سرایداری به بالای پشت بام رفته و متاسفانه سقوط میکنن و دچار شکستگی کمر و ضربه مغزی و غیره میشوند. سوال من اینه با این شرایط ایشون میتوانند برای دریافت دیه از کارفرما شکایت کنند. یا قانونا حقی برای ایشون نیست. سرایداری فضای جدا از قسمت انبار نیست و ورود و خروج به سرایداری از قسمت انبار امکان پذیر است و در کل فضای یکپارچه است.
سوال دوم منه اینه تا چه زمانی مهلت دارند شکایت کنند و راه قانونی چیه؟

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
از طریق اداره کار شکایت نمایید انشالله نتیجه بخش باشد

با سلام
برای این امر بایستی کارشناس یا بازرس اداره کار جهت بررسی حضور یافته و نیز احتمال دارد تعیین درصد نماید که چه کسی چقدر در این حادثه مقصر بوده است و هر چند زمان خاصی تعیین نشده اما هر چه سریعتر شکایت نماید بهتر است بالاخره چون بایستی به پزشکی قانونی نیز جعت معاینه معرفی گردند.

سلام
ایشان باید در اداره کار شکایت نمایند و بازرس کار به محل مراجعه و راجع به وقوع حادثه و این که آیا یر برای کارفرما تقصیری متصور است یا خیر اظهار نظر می نمایند و بر این اساس می‌توان گفت که آیا دیه قابل دریافت است یا خیر ضمنا نظر بازرس کار قابل اعتراض می‌باشد
و این شکایت مقید به مهلت خاصی نیست و تاخیر در آن مشکلی ندارد فقط ممکن است دلایل از بین برود