از کجا باید استعلام گرفت که اموال غیرمنقول دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۶۹۷ #46500727

سلام یه چک داشتم توقیف حساب زدم و توقیف اموال هم زدم (فقط ماشین)؛ چه موضوعات دیگه ای را میشود مطرح کرد که قاضی اجرای احکام دستور بده مثلا میشه درخواست با موضوع توقیف اموال غیر منقول داد (از کجا باید استعلام گرفت که اموال غیرمنقول دارد) یا جلب و ... ؟ ممنون

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر خودرو توقیفی کافی نبوده باشد می توانید تقاضای استعلام حساب ها را از بانک مرکزی نمایید و یا تقاضای استعلام از اداره ثبت اسنادو املاک نمایید

ازاجرای احکام بخواهید که ازاداره ثبت استعلام نماید درخصوص اموال غیرمنقول

سلام وقت بخیر
می توانید از دادگاه تقاضای استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک را نمایید چنانچه با کد ملی ایشون اموالی ثبت شده باشد قابل توقیف است اگر جزء مستثنیات دین نباشد.

با سلام - از طریق استعلام دادگاه از اداره ثبت اسناد واملاک قابل پیگیری میباشد.

سلام
در اجرای احکام از همان شعبه ای که درخواست بابت خودرو دادین درخواست استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک نیز بدین