پیگیری واریز وجه در تلگرام از طریق قانون چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۲ #46499884

سلام، من در یک گروه پوشاک عمده تلگرامی عضو بودم که لباس و کفش بچه گانه داشت و من از این گروه خرید انجام دادم و بعد. از واریز وجه دیگه پیام من دیده نشده و شماره تماسی که توی گروه گذاشته بودند. خاموشه من چجوری میتونم پیگیری بکنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به فیش های واریزی می توانید علیه ایشان به جرم کلاهبرداری شکایت کنید

با سلام .
گزارش گردش حساب بگیرید ، از روی آن مشخصات حساب مقصد رو پیدا کنید و شکایت خود را تنظیم کنید .

درود
در دفاتر خدمات قضایی به جرم کلاهبرداری رایانه ای شکایت خود را ثبت کنید

با سلام
با استناد به رسید واریزی می توانید دعوای مقتضی را اقامه نمایید .

با ارائه فیش های واریزی بحساب شخص مورد نظر علیه وی به اتهام گلاهبرداری شکایت کنید

با درود
می‌توانید به استناد فیش های واریزی علیه ایشان به اتهام کلاهبرداری شکایت مطرح نمایید