تکلیف متراژ ملک چیه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #46384077

سلام
روزتون بخیر
داخل قولنامه خرید یک باب مغازه نوشته ۳ دانگ از پروانه شماره .... به متراژ ۱۰۰ متر که متراژ خریدار ۵۰ متر همکف و ۲۵ متر بالکن و ۲۰ متر پارکینگ تجاری و در توضیحات قولنامه نیز نوشته که طبق توافق طرفین متراژ از ۱۰۰ متر تا ۱۲۰ متر چنانچه اضافه شد خریدار کلیه هزینه ها رو پرداخت کرده و سهم خریدار تا ۱۲۰ متر بلامناصفه میباشد و بعد از گذشت چند ماه معلوم شده که پروانه کلا ۶۰ متر همکف داره و ۴۰ متر هم حریم تجاری ( پله ) و بالکن هم کلا ۲۵ متر داره و حتی زیر زمین هم کلا مجوز و پروانه ندارد و البته الان خیلی بیشتر از این متراژ رو بدون مجوز ساخته فروشنده و کلا شاید ۲ برابر پروانه حتی منفی ۱ و ۲ هم باز ساختن و میخاستم بدونم الان تکلیف متراژ تحویل ما چیه و ۳ دانگ ۳ دانگ پروانه هستیم ( طبق حریم و تجاری با اینکه ما کلا اطلاع نداشتیم ) یا متراژ خریدمون ( ۵۰ متر همکف و ۲۵ بالکن و ۲۰ پارکینگ تجاری یا همون منفی ۱ ) یا کلاا با این اضافه بناهای غیر مجاز ۳ دانگ ۳ دانگ هستیم؟ ( داخل قولنامه در مورد پارکینگ تجاری در چند قسمت نوشته پارکینگ تجاری و بعضی جاها نوشته منفی یک تجاری و البته نوشته مبلغ پارکینگ گروهی رو پرداخت کردن ) ( در مورد مبلغ خرید نوشته شده مثلا ۷۰۰ میلیون خریداری شده و شرایط پرداخت نیز قید شده است ) ( در ضمن فروشنده روز قولنامه به گفته خودش متراژ رو گفته و یک عدد کپی پروانه داشته و اصل پروانه همراش نبوده)
ممنون و تشکر🌹🙏🏻

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سمه تعالی: فرض سوال مذکور خدمت شما عرض کنم فروشنده محترم با زیرکی خاصی قولنامه ایی را نوشته اند که در نهایت باید هزینه های زیادی رو پرداخت کنید اما شما سعی کنید به مقدار مترازی که در قولنامه نوشته شده تحویل بگیرید و از قبول مازاد آن خودداری کنید . در نهایت ۵۰ متر تجاری و ۲۵ متر بالکن و ۲۰ متر پالرکینگ رو قبول و تصاحب کنید .
از لطایف کلام اینکه : به ماده صد شهرداری مربوطه مراجعه کنید و جرایم و مازاد بنا و تجاری رو ملاحضه کنید و اگر به ماده صد هنوز داده نشده بود به نظر کارشناس و یا مهندس ناظر مراجعه کنید تا مطمئن شوید . بنظر بنده حقیر موارد پنهان و ناگفته ایی در این پروانه وجود دارد که ا مراجعه به موارد گفته شده بهتر میتوان نظر داد