آیا دادگاه ارجاع میده به کارشناسی؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۹ #46345681

سلام اعتراض علیه رای کمسیون ماده ۵۶ کردیم و تو دادخواستمون قیمت دلایل و منضمات نوشتیم شهادت شهود همسایگان زمین و ارجاع له کازشناس رسمی دادگستری رشته منابع طبیعی جهت براورد تصویر هوایی و جفرافیایی زمین و..‌. ایا الان دادگاه ترجاع میده به کارشناس یا خیر اگر اکمد ارجاع مده به کارشناس چه بگیم تا بده به کارشناس لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به کارشناس ارجاع میشود برای تشخیص.

سلام
بله حتما به کارشناس ارجاع داده می شود تا کارشناس به کمک عکس های هوایی و نقشه UTM در خصوص قرار گیری زمین در محدوده مستثنیات یا اراضی ملی اظهارنظر کند ...

در صورت عدم ارجاع توسط مقام قضایی میتونید راسا درخواست ارجاع موضوع به کارشناس رو تقدیم کنید

سلام
اگر دادگاه پرونده را به کارشناسی ارجاع نداد شما میتوانید تقاضای کارشناسی بدهید.

بله در این موارد برای تعیین تکلیف موضوع به کارشناسی ارجاع خواهد شد

در این پرونده قطعا یکی از دلایلی که به استناد ان قاضی باید رای بدهد ارجاع به نظر کارشناس است .زیرا چهت تشخیص مستثنیات از منابع ملی باید نوع خاک -عکسهای هوایی- آثارزمین ودرختان -کرت بندی- مسیر اب خور زمین و....مورد بررسی قرار گیرد که در تخصص کارشناس است.

با سلام
نظر به امر تخصصی، دادرس موضوع را به کارشناس ارجاع خواهد داد لیکن حق الزحمه کارشناسی بنا به درخواست شما برعهده ی خواهان میباشد