در صورت موافقت دادگاه با در خواست اعسار قسط های ماهیانه او چگونه می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۶۶ #46341919

متهم هنگام وقوع جرم ۱۷ سال داشته است و پدر ایشان دارای تمکن مالی هستند اما ایشان مدعی شده که بعد از اتمام سال تحصیلی می خواهد کار کند و خود دیه را بدهد و ایشان در زمان پرداخت دیه ۱۸ سال دارد

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به توانایی مالی محکوم علیه دارد.

پذیرش اعسار بر مبنای بررسی وضعیت مالی و درآمدی متهم بوده و ربطی به وضعیت مالی پدر وی ندارد .

سلام
دادگاه به دعوی اعسار محکوم علیه رسیدگی می نماید و با توجه به وضعیت فعلی وی محکوم به را تقسیط خواهد نمود بدیهی است هر زمان در وضعیت مالی وی تغییر ایجاد شود طرف مقابل می‌تواند درخواست تعدیل اقساط را بنماید و یا چنانچه وضعیت مالی خوبی پیدا کند یا مالدار شود می تواند از آن مال مبلغ محکومیت را وصول نمایند به عبارت دیگر اعسار مانع از آن نیست که اگر از محکوم علیه مالی به دست آمد نتوان را توقیف نمود