اگر شخصی قبل از به اجرا گذاشتن مهریه توسط خانمش اموال خود را بدون رد و بدل شدن مبلغی بصورت سند قطعی منتقل نماید حکمش فرار از دین نیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #46333503

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما بزرگواران

۱- آیا مرد میتواند قبل از مطلع شدن از به اجرا گذاشتن مهریه توسط همسرش اموال خود را بصورت سند قطعی انتقال دهد احتمالا هم همسرش بدون مطلع نمودن بصورت مخفیانه اقدام کرده باشد ) و در این صورت فرار از دین محسوب میشود؟
۲- و اگر شخصی قبل از به اجرا گذاشتن مهریه توسط خانمش اموال خود را بدون رد و بدل شدن مبلغی بصورت سند قطعی منتقل نماید حکمش فرار از دین نیست؟
۳- اگر جواب سوال ۲ فرار از دین نیست چکار باید بکنیم در دعوی اعسار به مشکل برنخوریم؟

با تشکر از زحمات کارشناسان محترم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت شکایت زوجه مبنی بر فرار از دین بر علیه شما ، دادگاه این موارد را بررسی و در صورت تشخیص انتقال ساختگی بودن ، شما محکوم به فرار از دین خواهید شد
و نیز این انتقال در روند دادخواست اعسار شما مشکل ساز خواهد بود

با سلام. طبق قانون جدید هر گونه جابه جایی قبل از حکم قطعی، فرار از دین محسوب نمی‌شود ولی قطعا در نتیجه اعسار شما موثر می باشد و از این نظر نمی‌توان اثر این جابه جایی را نادیده گرفت!