قسمت مشاع بدون اجازه دیگر اهالی واسه خودشون تقسیم کردن؛ پیگرد قانونی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۴ #46309946

سلام خدمت شما. پارکینگ منزل ما سه عدد جایه پارکینگ داره که طبق سند پارکینگ دارها کنار هم پارکینگ‌ دارن. اما طبق توافق خودشون و بدون اطلاع دیگر اهالی ساختمان قسمت مشاع پارکینگ رو برا خودشون پارکینگ کردن و تقسیم کردن.سوالم اینه آیا مجاز هستن به این کار و آیا وسیله ی نقلیه ای که در قسمت مشاع ساختمان گذاشتن رو بدون اجازه دیگر اهالی واسه خودشون تقسیم کردن پیگرد قانونی خواهد داشت یا خیر؟؟ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصرف در مشاعات ساختمان مستلزم تصویب اکثریت مالکین باید انجام شودوگرنه باطل بوده و ذینع که از این کار متضرر شده میتواند شکایت وابطال آن را بخواهد

تصرف در مشاعات ساختمان نیاز به تمامی ساکنین ساختمان است

قسمت مشاعی ساختمان مطابق قانون متعلق ب تمامی اعضای ساختمان هست و هر تصرف و دخالتی در اون بدون اذن سایر شرکا تخلف میباشد و هرگونه معامله ای در خصوص زمین مشاعی بدون رضایت همه شرکا باطل هست و میتوانید شکایتی مبنی بر همین موضوع تنظیم کنید

باسلام باتوجه به اینکه ملک مشاع متعلق به همه شرکا می باشد بایستی به توافق ورضایت کلیه شرکائ تقسیم گردد در غیر اینصورت تقسیم ملک مشاع قابل ابطال است.

سلام و درود، در فرض اخیر هر گونه تقسیم باید با حضور همه ی مالکان مشاع باشد و غیر از آن مردود می باشد؛ در صورت اصرار بر آن می‌توانید درخواست خلع ید کنید و در املاک مشاع بدون اجازه ی مالکان دیگر اجازه‌ی استفاده نخواهد بود؛ موفق باشید.

با سلام واحترام ...مشاعات ساختمان متعلق به همه ساکنین میباشد ولذا اگر توافقی نیز کرده باشند باید با توافق همه صورت گرفته باشد اگربدون توافق پارکینگ دارها صورت گرفته غیر قانونی است وقابل ابطال وقابل شکایت