با توجه به فسخ معامله توسط دادگاه آیا برای فروشنده شانسی باقی میماند که اعتراض انجام دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #46290674

با سلام
بنده ملکی را به نفری فروختم بعد از معامله با توجه به مقدار پولی که گرفته بودیم متوجه شدیم که مشاور املاک و خریدار با هم تبانی کردند
ما پس از انجام تحقیقات متوجه شدیم ملک را با قیمت پایینی از ما خریده اند
پس از شکایت مبنی بر فسخ غبن فاحش هم دادگاه بدوی هم تجدید نظر معامله را فسخ کردند
پیش از تایید در دادگاه تجدید نظر فروشنده از ما شکایت مبنی بر کلاه برداری و فروش مال غیر کرد
به دلیل تخت فشار قرار دادن ما که در حقیقت هیچ ادله ای ارائه نکردند
و ابراز میکردند شخصی در ساختمان ادعای مالکیت کرده است در صورتیکه ما به هیچ احدی این منزل را نفروخته بودیم و به دلیل نیمه کاره بودن و عدم تکمیل شدن توسط پیمانکار شخصی که صاحب زمین بوده به صورت غیر قانونی و بدون هیچ دلیلی ادعا میکردند
ما نیز چون چند سالی از وضعیت منزل بی خبر بودیم به همان صورت به این شخص واگذار کرده بودیم
دادیار از برج ۶ سال قبل تا چند روز قبل دادیار هیچ‌گونه رایی صادر نکردند
که با تایید رای تجدید نظر دادیار رای به منع تعقیب به دلیل فسخ معامله داد حال فروشنده به منع تعقیب اعتراض کرده است
با توجه به فسخ معامله توسط دادگاه آیا برای فروشنده شانسی باقی میماند که اعتراض انجام دهد و آیا امکان جلب دوباره تعقیب وجود دارد
با سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اینکه اعتراض شاکی نسبت به قرار منع تعقیب مورد قبول مرجع بالاتر قرار بگیرد یا خیر بستگی به محتویات پرونده و ادله او دارد قابل پیش‌بینی نیست.