با کلاهبرداری اینترنتی با هویت و کارت بانکی من چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۹۱ #46269350

سلام میخواستم در خصوص طرح شکایت از کسی که کارت بانکیمو دادم بهش و ازش سو استفاده کرده و کلاهبرداری اینترنتی انجام داده و الان من کلی شاکی دارم و حتی یدونه از مبالغ رو هم پرداخت کردم مشاوره بگیرم میشه لطفا راهنمایی کنید باید سایر اطلاعات هم دراختیارتون بزارم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونید علیه ایشون شکایت کنید

با سلام و وقت بخیر ... دو ست گرامی اگر شما کارت خود را به فرد مورد نظر اجاره داده اید و هزینه ایی بابت این کار دریافت می کرده اید .. ممکن است خودتان نیز درگیر این مساله شوید.. اما اگر صرفا برای انجام یک کار خاص کارت را به ایشان داده اید و ایشان سوء استفاده کرده اند ..میتوانید به جرم سوء استفاده از حساب خود ، طرح شکایت نمایید.