آیا راهی مطمئن دیگه ای هست که خانوم مهریه شو به من ببخشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #46268970

سلام به همگی
خانمم به دلیل دخالت از جانب اطرافیان خودش قراره مهریه شو به من ببخش. اما اسناد رسمی میگه که باید یکی از خانواده خانمم باید حضور داشته باشه که این امر غیر ممکنه.
می خواستم بدونم آیا راهی مطمئن دیگه ای هست که خانوم مهریه شو به من ببخش مثل یه سند دست نوشته و عادی که بین منو خانومم نوشته بشه....
اگه خانوم سند دست نوشته رو امضا کنه بعد من واسه امضا پای برگه گواهی امضا رو از اسناد رسمی بگیرم آیا این می تونه معتبر باشه.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یادتان باشد برای بخشیدن مهریه نیازی به دادگاه نیست حتی در صورتی که زن مهرش را به وسیله یک دست خط با امضا و اثر انگشت ببخشد این تعهد از گردن داماد برداشته می‌شود، اما در مواردی امکان مطالبه مجدد مهریه وجود دارد.

سلام
میتوانید در ضمن تنظیم سند عادی نسبت به بخشش مهریه اقدام نمایید اما قطعا اعتبار اسناد رسمی را نخواهد داشت.