آیا متشاکی میتواند به جرم تهمت و اعاده حیثیت از آن شخص شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۳ #46267221

از طرف شخصی اتهام بی اساسی وارد شده که دادگاه این اتهام را رد و قرار منع تعقیب صادر نموده است آیا حق شکایت برای او محفوظ میماند و میتواند هر زمان که خواست این شکایت را مطرح نماید؟

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی میتوانید شکایت کنید که بتوانید اثبات کنید که هدف از شکایت، افترا بوده است که امر مشکلی است.

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

سلام
به موجب ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مقام قضایی در صورت جرم نبودن عمل ارتکابی و یا فقدان ادله کافی برای انتساب جرم به متهم قرار منع تعقیب صادر و پرونده را فوری نزد دادستان ارسال می کند.

با ذکر دلایل مستندات به اتهام افترا شکایت کنید