بدون سند میشود درخواست تقسیم ترکه دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۵۹۸ #46241004

سلام مادر اینجانب فوت کرده و مقداری زمین کشاورزی مشاع در چندین جا دارد ولی سند مفقود شده است ایا بدون سند میشود درخواست تقسیم ترکه دارد و با توچه به اینکه زمین مشاع میباشد و در ۲۰ قطعه میباشد چگونه میشود تقسیم شود و در یک یا دو جا به ما زمین بدهند

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید

سلام .دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید در صورتی ک ماترک دارای سند رسمی باشند از اداره ثبت استعلام گرفته میشود و نیازی به ارائه سند مالکیت نیست .در خصوص نحوه تقسیم نیز بارضایت وراث میتوانید ب هر نحو تقسیم نمایید اما در صورت اختلاف توسط دادگاه تقسیم صورت خواهد گرفت

ابتدا دادخواست تحریر ترکه تقدیم شورای حل اختلاف محل برای مشخص شدن ماترک متوفی نموده و سپس دادخواست تقسیم ترکه تقدیم دادگاه نمایید. دادگاه با استعلام از اداره ثبت اسناد میتواند مراتب مالکیت متوفی را احراز نماید

صرف ادعا ی شما مثبت مالکیت مادر نیست لذا برای تقسیم ملک ابتدا باید مالکیت مادر را اثبات نمایید و پس از آن برای تقسیم ترکه آن هم با رضایت تمامی وراث اقدام نمایید

سلام ، اگه مالکیت مادرتون محرز هست و فقط سند مفقود شده که میشه از طریق استعلام از ثبت مشکل رو حل کرد اما اگه در مالکیت ایشون شک وجود داره یا موضوع اختلافی و دعوی حقوقی هست ، باید اول مالکیت ثابت بشه ، تا برسیم به بحث تحریر یا بعدا تقسیم ترکه

سلام.شما از طریق دفاتر خدمات قضایی با رارائه پلاک ثبتی استعلام مورد نظر را بگیرید.بعد درخواست تحریر ترکه را بدهید.وقتی تحریر شد برای تقسیم ترکه وسهم الارث اقدام نمایید.

در فرض سئوال مطروحه نیازی به ارائه سند نیست . زیرا مطابق آنچه که در متن سئوال به مفقودی سند اشاره نموده اید ، امکان اعلام پلاک ثبتی در دادخواست تقسیم ترکه را خواهید داشت . بدیهی است دادگاه با استعلام از اداره ثبت میتواند مراتب مالکیت متوفی را احراز نماید .