اخذ سند ملک روستایی، فوت برخی از وراث، عدم وجود امضای سایرین

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵ #46228570

با سلام، خانه‌ای را حدود ۵۰ سال پیش در روستا خریدیم. مالک فوت شده بود و فقط وراث کبیر و زنش امضا کرده‌اند. بعدا بعضی از وراث نیز فوت شده‌اند. از چه راهی سند بگیریم؟ ضمنا زمان معامله سند صادر شده بود به نام مالک.

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مستند به گواهی حصر وراثت به طرفیت تمامی وراث، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید.

سلام ، با داشتن گواهی حصر وراثت ، میبایست به طرفیت کلیه وراث مالک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

سلام باید تمامی وراث مالک رسمی در دفترخانه حاضر شده به نام شما سند بزنند و الا باید پس از اخذ گواهی حصر وراثت به طرفیت تمامی ورثه متوفی اقدام به طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی و بدوا صدور دستور موقت مبنی بر منع نقل و انتقال ملک کنید.

سلام وقت بخیر
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمامی وراث بدهید.

با درود ، باید پس از اخذ گواهی حصر وراثت متوفی ، اقدام به طرح دادخواست الزام کلیه وراث قانونی متوفی ( مالک اصلی و وراث ورثه ای که بعدا فوت شده اند) به تنظیم و انتقال سند رسمی بنام خود نمایید

سلام بر اساس انحصار وراثت دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث بدهید

با سلام
اگر تمام وراث امضا نکرده باشند معامله صحیح نمی باشد.
شما می بایست به طرفیت تمام وراث دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید.