میتوانم نسبت به عدم پرداخت ثمن معامله اقدامی کنم و اگر میشود چگونه آنرا ثابت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۹ #46144729

با عرض سلام و ادب
بنده (زوج) در سال ۹۶ به اجبار و تهدید به طلاق و برای حفظ بنیاد خانواده، آپارتمانم را به نام همسرم زدم، ابتدا یک وکالت نامه محضری بابت آپارتمان به ایشان دادم ولی بعدش به خواست و اجبار ایشان مبایعه نامه ای نیز در یک بنگاه نوشته شد که دو نفر نیز در همان بنگاه به عنوان شاهد آنرا امضا کردند و در متن آن نوشته شد که ثمن معامله پرداخت شده است، ولی در واقعیت هیچ ثمنی پرداخت نشد.
بعد از مدتی همسرم آنجا رو فروخت و آپارتمان دیگری به نام خودش خرید.
بعد از سه سال از آن ماجرا ایشان مهریه خود را به اجرا گذاشته است و خواستار زندگی مشترک نیستند.
پیشاپیش تشکر میکنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
همسر شما کاملا قانونی عمل کرده و مهم توافق طرفین میباشد که انجام شده است و در مورد مهریه تمام و تکمیل مسئول پرداخت دین خود هستید.

با درود
اقدام حقوقی برای شما متصور است.
اما نتیجه بخش بودن را نمی‌توان عنوان داشت.
برای طرح چنین دعاوی نیاز به یک وکیل متخصص است.

با سلام و احترام این مورد که بیان نموده اید اثبات آن بسیار سخت خواهد بود مگر اینکه ثمن معامله را نوشته باشند به حساب واریز شده است یا چک پرداخت شده است که در این موارد به سختی می توان اثبات کرد که ثمنی دریافت نشده است ولی جای دفاعی ندارد و احتمال پیروزی خیلی کم می باشد - با احترام

در صورتی که مبایعه نامه تنظیم نشده بود می توانستید دادخواست مطالبه حساب دوران وکالت را بخواهید لاکن در صورتی که بتوانید اثبات نمایید که ثمن را دریافت نکردید که دشوارخواهد بود در این صورت میتوانید دادخواست مطالبه ثمن را مطرح نمایید

درود
چون فروش رفته و اثبات اینکه ثمن دریافت نشده دیگه نمی توانید مسترد کنید