بعد از چند سال صاحب زمین مجاور ادعا می کنه که جابه جایی اتفاق افتاده و ما الان یه متر از زمین ایشون رو تصرف کردیم، راه حل چیه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۲ #46097707

با سلام، ما یه زمینی قولنامه ای خریدیم خونه ساختیم و بعد سند هم زدیم اما الان بعد از چند سال صاحب زمین مجاور ادعا می کنه که جابه جایی اتفاق افتاده و ما الان یه متر از زمین ایشون رو تصرف کردیم، حالا راه حل چیه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
اگر ایشان دعوای رفع تجاوز یاقلع وقمع علیه شما طرح نمودند وطبق نظر کارشناس تجاوز شمامحرز گردید اگر میزان تجاوز کم باشد واثبات اینکه این تجاوز عمدا نبوده است میتوانیدباپرداخت قیمت زمین مشکل را حل نمایید.

در صورتیکه مراتب ادعای همسایه شما از طریق گزارش کارشناس رسمی دادگستری اثبات شود ناچارید به هر نحو ممکن رضایت همسایه را اخذ نمایید والا حکم بر خلع ید و قلع بنا صادر خواهد شد .

ایشان باید جهت اثبات ادعا اقدام به طرح دعوا با جلب نظرکارشناس دادگستری نماید . لذا شما اقدامی نباید انجام دهید تا ادعایی اثبات نشده است

سلام
همسایه شما مدعی است و بعنوان مدعی باید برای ادعای خود دلیل بیاورد. بنابراین صرف ادعای وی کفایت نمی کند. ممکن است در این مورد تقاضای کارشناسی نماید یا به دلایل دیگر استناد نماید.