پیدا کردن متهم متواری چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۳۲ #46080161

عرض سلام و خسته نباشید
بنده در جریان یک پرونده با عنوان ضرب و جرح عمدی شاکی پرونده میباشم از دو نفر یکی از متشاکیان از اولین روز متواری بوده تا الان که نزدیک دو سال ازش میگذره
و من فقط ازش یع شماره تلفن فعال دارم‌‌
لطفا منو در راه های پیدا کردن این فرد راهنمایی کنید
با تشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادگاه می توانید نقطه زنی سیم کارت را درخواست کنید

با سلام
رد یابی یا نقطه زنی صرفا در موارد خاص و بنا به مصلحت دادگاه دستور آن را صادر میکند
شما میتوانید با چهره نگاری ، از طریق اشنایان و دوستان شخص با ترفند هایی که حداقل موقعیت فعلی شخص را تعیین نماید اقدام به اخذ حکم جلب ایشان نمایید

با سلام
شما میتوانید با چهره نگاری در پلیس به شناسایی آنها کمک کنید وهمچننین شماره تلفن وی ر ا برای شناسایی در اختیار دادگاه یا پلیس بگذارید

با سلام
میتوانید از مرجع قضایی تقاضای ردیابی تلفن ایشان از طریق نقطه زنی را بکنید.

سلام درصورتیکه شکایت کردی دادیار پرونده نامبرده را از طریق برگ ثنا احضار کرده و در صورتیکه از تاریخ ابلاغ ظرف ۵ روز مراجعه ننماید جلبش صادر شده و تحویل شما داده می شود تا از طریق مراجع انتظامی دستگیر بشه ویا دستوری مبنی بر اعلام موقعیت متهم متواری به مخابرات صادر میشه تا از طریق ردیابی و نقطه زنی پیدا بشه و درنهایت حکم غیابی صادر می نمایند

از دادگاه صدور رای یا رسیدگی به اختلاف تقاضای جلب ردیابی تلفن همراه ایشان بنماید