بعد از گذشت ۵ سال یه احضاریه برای من برای چک ۵۳ میلیونی اومده، تو دادگاه حاضر بشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #46063167

سلام، بنده در سال ۹۴ ضامن خانم یکی از دوستان در بانک _____ یه فقره چک به مبلغ ۵۳ میلیون به عنوان ضامن سوم شدم در اصل یکی از دوستان جواز کسب گذاشت و بنده چک دادم ولی می از من به عنوان ضامن در پرونده نیست فقط چکم گیره. سال اول قسط پرداخت شد تقریبا ۲۰ میلیون، دیگه پرداخت نشد خانم دوستم از هم جدا شدن، بعد مبلغ قسط موقع شد و جریمه خورده که باید ۲ سال پیش تسویه میشد تقریبا پارسال بانک بر علیه ضامن اول (پدر دوستم گواهی کسر حقوق داده) و ضامن دوم دوستم که چک داده طرح دعوی کرد که با بستن حقوق و تفریط از طرف دادگاه تقریبا ۱۸ میلیون دیگه به دادگاه پرداخت کردن، الان بعد از گذشت ۵ سال یه احضاریه برای من برای چک ۵۳ میلیونی اومده الان من باید چیکار کنم، اون پولی که پرداخت شده چی میشه من نه خونه دارم نه ماشین مستاجرم و خونه رهن کردم دادگاه چه حکمی میده من تو دادگاه حاظر بشم یا نه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام کلیه ضامنین اخذ تسهیلات مسئولیت تضامنی در پرداخت اقساط دارند ولی با توجه به اینکه شما مدعی شده اید که اسمی از شما در پرونده نیست شما مبتوانید با ارائه استاد و مدارک به دادگاه ثابت کنید که ضامن نیستیدچون بانک فقط میتونه از دست ضامن ها شکایت کنه ضمن اینکه با توجه به عدم پرداخت اقساط وام در سررسید قطعا به تسهیلات مزبور علاوه بر سود، جریمه تاخیر و برخی هزینه‌ها منجمله هزینه وکیل و غیره نیز تعلق میگیرد بنابراین برای محاسبه مبلغ دقیق بدهی نیاز به اطلاعات دقیق از قبیل تاریخ اخذ وام، نرخ سود، تاریخ سررسید اقساط و.... وجود دارد

با سلام کلیه ضامنین اخذ تسهیلات مسئولیت تضامنی در پرداخت اقساط دارند

با توجه به تخصصی بودن موضوع حتما با وکیل خبره مشورت و در جلسه دادگاه حاضر شده ،دفاعیات خود را ارائه دهید.
اگر درنهایت محکوم شده و مالی برای پرداخت دین نداشته باشید می توانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به مطرح بنمایید.