با وجود اینکه فروشنده جهت اخذ پایان کار و سند رغبتی از خود نشان نمیدهد با این چک که نزد بنگاه هست میتوان بر او اعمال فشار کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۳ #46055382

سلام من سال گذشته ملکی را خریدم که در این معامله فروشنده بابت انتقال سند چکی را داد با عنوان مبلغ.....بابت ضمانت انتقال سند رسمی و ضمن تاخیر یک ساله در تحویل ملک توسط ایشان من هم برای گواهی عدم حضور به محضر نرفتم ایا با وجود اینکه فروشنده جهت اخذ پایان کار و سند رغبتی از خود نشان نمیدهد با این چک که نزد بنگاه هست میتوان بر او اعمال فشار کرد ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.ابتدا اظهارنامه خطاب به ایشان ارسال و سپس دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تنطیم سند مطرح نمایید.

دادخواست الزام به اخذ پایان کار ، صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند را علیه فروشنده را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

دادخواست ایفای تعهد ثبت کنید

با سلام
اولا خریدار در صورتی می¬تواند به عنوان خسارت تاخیر وجه التزام موجود در قرارداد را مطالبه کند که تعهدات قراردادی خود را به موقع انجام داده باشد.
ثانیا مطالبه وجه التزام عدم حضور در دفترخانه جهت تنظیم سند رسمی بیع منوط به ارائه گواهی دفترخانه مبنی بر حضور خریدار و آماده کردن مابقی ثمن جهت انتقال سند رسمی است.
لذا با توجه به توضیحات شما مبنی بر عدم اخذ گواهی عدم حضور لذا دعوی مطالبه خسارت تاخیر. در انجام تعهد محمل قانونی نداشته وصرفا میتوانید الزام فروشنده به انتقال رسمی مورد معامله را بخواهید

سلام دادخواست الزام به پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی علیه ایشان مطرح کنید برای مطالبه وجه التزام باید قرارداد شما خوانده شود

درود
دادخواست الزام به اخذ پایان کار صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

با سلام
اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید و بخواهید که مقدمات تنظیم سند انتقال از جمله اخذ پایان کار و صودتمجلس تفکیکی و استعلام های شهرداری و دارایی و ثبت را انجام دهد وگرنه مجبورید برای خسارات تاخیر در انجام تعهدطرح دعوی کنید وخسارات مذکور را از چک تضمین وصول نمایید
در صورتی که بازهم امتناع نمود برای مطالبه خسارات تاخیر در انجام تعهدات قراردادی طرح دعوی کنید