چگونه میتوانم خانه ام را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۲ #46054586

سلام دو سال پیش برای فروش خانه ام اقدام کردم و چون از شرایط فروش هیچ اطلاعی نداشتم مشاور املاک قرارداد را تنظیم کرد و قرار شد یه مقدار پول به من بدهند و مابقی را یک ماه بعد بدهند و سر ان تاریخ هم پول واریز نشد و بنده اعتراض کردم و گفتم وقتی سر موعد پول نداده اید معامله فسخ است اما مشاور املاک من را ترساند و گفت معامله قطعی است و به هیچ عنوان فسخ نمیشود الان که تحقیق میکنم باید هنگام معامله کل مبلغ منهای ۱۰ درصد برای سند و تخلیه پرداخت شود و در ان صورت است که معامله قطعی میباشد و مال من را مفت و با همکاری از چنگم در اورده اند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد باید به صورت کامل مطالعه شود ولی با توجه به اصل صحت و اصل لزوم قراردادها امکان انحلال عقدبیع وجود ندارد ،مگر اینکه دلیل متقن و محکمه پسند ارائه دهید.