تو محضر امکان نوشتن قولنامه هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۸ #46049191

وقت بخیر.
یه ماشین میخوام بخرم که صاحب ماشین فوت کرده برادر ایشون وکالت تام دارن اما برای ماشین باید وراث حاضر باشن.پدرشون ایران هست اما مادرشون امریکاست و تا دوماه دیگه حداقل کار وکالت دادن به پسرشون وقت میبره.الان میخوام قولنامه دستی تنظیم کنم.تو محضر امکان نوشتن قولنامه هست؟ایا این قولنامه معتبر هست و بعد از دو ماه من به مشکل نمیخورم؟الان برای قولنامه کردن من ماشین رو تحویل میگیرم و کل پول رو به برادر صاحب ماشین میدم. ایا اگه پدرشون زیر قولنامه رو امضا و اثر انگشت بزنن قولنامه معتبر میشه و بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان پدیر میباشد ..البته با احتیاط و اگاهی

بلی
رسمی و قابل اعتبار میباشد

سلام. برادرشون وکالت تام از چه کسانی دارند؟ اگر از برادر فوت کرده دارند که با فوت او وکالت باطل شده. اگر از بقیه وراث دارند که میگید مادر وکالت نداده پس نمیشه بدون امضای مادر ماشین که در سهم ورثه هست، با قولنامه منتقل بشه

با سلام
در محضر صرفا در این شرایط قابل قبول خواهد بود که دفتر خانه امضای طرفین و وراث را تایید و تصدیق نماید
یعنی یک قرارداد تایپ شده تنظیم و دفتر خانه امضای شما را تایید میکند تا در آینده هیچ یک منکر امضای خود نشوند

سلام
بله در دفتر خانه تنظیم کنید معتبر خواهد بود و امضاء و اثر انگشت الزامی است و پیشنهاد میکنم نصف مبلغ را در حال حاضر پرداخت کنید و الباقی را زمانی که سند قطعی انتقال پیدا نمود