آیا راه حلی هست که شهرداری پس از فروش ملک توسط دادگاه، بدهی خود را دریافت کرده و باقی مانده مبلغ بین وراث تقسیم شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۳ #46031939

با سلام

بنده احدی از وراث یک ملک هستم که به علت بدهی به شهرداری (ماده ۱۰۰ و سایر عوارض)، بازداشت شده است. به همین دلیل، دادخواست تقسیم ماترک پس از استعلام از ثبت رد شد. باقی وراث که ساکن ملک مذکور هستند، توجهی به درخواست بنده برای پرداخت سهم الارث ندارند. بنده هم هزینه تسویه حساب با شهرداری را ندارم. با توجه به ساکن بودن سایر وراث، امکان تخریب اضافه بنا هم وجود ندارد.
یعنی ملک همچنان بازداشت باشد، اما دادگاه امکان به مزایده گذاشتن و فروش آن را داشته باشد. با روال فعلی، دست بنده از سهم الارث کوتاه می ماند.

با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید بدهی شهرداری پرداخت شود

خیر باتوجه به اینکه برای فروش ملک ، استعلام از شهرداری لازم است لذا قبل از فروش با سند رسمی باید هزینه عوارض شهرداری پرداخت شود

با توجه به درخواست وراث در تقسیم ماترکه ارث اگر شما به اندازه سهم خود مطابق قانون تقسیم خواهد شد

سلام درصورت فروش باید بدهی شهرداری پرداخت شود والا عدم خلافی صادر نمی کنند