در خصوص املاک وقفی اجاره ۹۹ ساله، زمان شروع چه زمانی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۷ #46001059

سوال در خصوص املاک وقفی اجاره ۹۹ ساله یعنی چی و زمان شروع چه زمانی محاسبه میشود

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از زمان انعقاد عقد شروع و محاسبه میشود

عین مال وقفی قابلیت نقل و انتقال ندارد اما امکان اجاره آن (تملیک منافع) وجود دارد.
لذا اجاره ۹۹ ساله مال وقفی از زمان انعقاد قرارداد با متولی مال موقوفه شروع شده و تابع شرایط آن قرارداد می باشد.

املاک اوقافی اصولا در قالب اجاره نامه های منعقده با متولی بین افراد قابل نقل و انتقال است و انتقال گیرنده سالیانه مبلغی بعنوان اجاره ملک به اوقاف پرداخت می‌کند و از زمان انعقاد عقد مالکیت آغاز شده و پس از اتمام ۹۹سال نیز قابل تمدید است

با سلام
متاسفانه سوال نامفهوم است.
باید مدارک شما بررسی شود تا بتوان پاسخ دقیق داد