مدعی شده که این دستگاه مال منه و پارسال ازم دزدیده شده و رفته شکایت کرده؛ برای دفاع باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۷ #45985611

سلام
بنده یک عدد دستگاه از یک نفر خریدم فاکتور و چیزی هم ازش ندارم طرفم نمیشناسم فروختمش به بنده خدایی اون مدعی شده که این دستگاه مال منه و پارسال ازم دزدیده شده و رفته شکایت کرده دادگاه هم منو احظار کرد گفتم فاکتور ندارم برای دفاع باید چکار کنم تحصیل کرده هستم نمیخام الکی الکی سابقه بشع واسم

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید آن شخص فروشنده را پیدا کنیدوبه دادگاه معرفی نمایید

درود
فیش های خرید یا پرینت حساب ارائه دهید

شما برای خرید باید فاکتور و شاهد داشته باشید و طرف را هم معرفی کنید والا متاسفانه محکوم خواهید شد بهتره رضایتشو اخذ کنید

درود بر شما، این مورد نیازمند بررسی دقیق است، لکن میتوانید چنانچه دستگاه را از ایشان خریداری کرده اید، به رسید و فیش وجوه واریزی استناد کنید.

درود
دلایل شکوائیه باید بررسی گردد تا دفاع متناسب ارائه گردد نحوه پرداخت پول به ایشان میتواند دلیلی بر خرید دستگاه باشد.